Info

Tervetuloa kesän raikkaimmille puistofestivaaleille St. Michel Summerfesteille Mikkelipuistoon!

 

St. Michel Summerfest järjestetään 20.-22.7.2023

 

Tapahtumapaikkana toimii Mikkelin keskustan läheisyydessä sijaitsevassa Mikkelipuisto, osoitteessa Pursialankatu 5, 50100 Mikkeli.

Liput

Festivaalien liput myy Lippu.fi. Lippuja on saatavilla kaikista Lippu.fi:n myyntipisteistä kautta maan, tai netistä osoitteesta: https://stmichelsummerfest.fi/liput/.

20.7. Puistokonsertti alk. 39,00 € S-Etukortilla

21.-22.7. Lippujen hinnat alk. 45,00€ S-Etukortilla

Liput yli 20 henkilön ryhmille myy Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelu: sales.suur-savo@sok.fi. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja tapahtuman ikäraja on K-18.

VIP-liput sisältää: ​ Oma sisäänkäynti VIP-alueelle​, joka sijaitsee osittain esiintymislavan edustalla, pääset seuraamaan artisteja parhailta paikoilta.​ ​VIP-alueella oma anniskelu ja wc:t.

Ohjelma

Torstai 20.7. 18.00 portit auki. Puistokonsertti Juha Tapio klo 19.30

Perjantai 21.7. 18.00 portit auki

Lauantai 22.7. 18.00 portit auki

Festivaalialue

Mikkelipuiston vehreässä ympäristössä sijaitsee puistoalueiden lisäksi mallipuutarhoja ja toinen toistaan ihanampia piknik-paikkoja. Puistossa on kymmeniä metrejä Kaihunlammen rantaviivaa, mutta ranta on festivaalien ajan suljettu. Pidetäänhän festarialue siistinä tapahtumien aikana, jotta Mikkelipuiston kävijät voivat nauttia puistoalueista myös tapahtumien jälkeen.

Käynti tapahtuma-alueelle tapahtuu Ravintola Greenerin edustalta pääporteista. Pääportin luota löytyy lipunmyyntipiste ja turvatarkastuksen jälkeen alueen puolelta löytyy narikka. Tapahtumateltta, jonka sisällä lava sijaitsee, löytyy tapahtuma-alueen nurmikentältä.

Huomioithan, että tapahtuma-alueella on valo- ja videokuvaajia, jotka ikuistavat hienon tapahtumamme tapahtumajärjestäjän toimesta.

 

Saapuminen tapahtuma-alueelle

Mikkelipuisto sijaitsee aivan Mikkelin keskustan tuntumassa, joten alueelle saapuminen on enemmän kuin helppoa. Mikkelipuiston parkkipaikat pidetään suljettuna tapahtuman ajan, mutta Pursialankadun varrella sijaitsevat parkkipaikat ovat festivaalivieraiden käytössä. Pursialankadulla liikenne kulkee normaalisti myös tapahtumien aikana.

Mikkelin keskustan alueella on käytössä myös esim. kaupunkipyöriä, joilla liikkuminen festareille sujuu näppärästi.

 

Rannekkeenvaihto

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtumien aikana. Rannekkeita vaihdetaan ennakkoon Mikkelipuistossa, Ravintola Greenerin edustalla sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä tapahtumaviikolla keskiviikkona 19.7. klo 16-19.

Mikäli et pääse vaihtamaan lippua rannekkeeksi ennakkoon, vaihdetaan liput rannekkeisiin porteilla alueelle saapuessanne. Festivaalialueen portit ja rannekkeenvaihto ovat avoinna tapahtumapäivinä 20.-22.7. klo 18.00 alkaen.

 

Infopiste ja löytötavarat

Festivaalialueen infopiste sijaitsee tapahtuma-alueen narikassa sisäänkäynnin luona (ensimmäisen mallipuutarhan kohdalla). Infopisteellä ratkaistaan kaikki pulmat kadonneesta lipusta aikataulukysymyksiin. Infopiste toimii myös löytötavarapisteenä tapahtumien ajan.

 

Narikka

Festivaalialueen narikka sijaitsee sisäänkäynnin vieressä, ensimmäisen mallipuutarhan luona. Narikka on avoinna festarialueen aukioloaikojen mukaisesti. Noudathan tavarasi narikasta hyvissä ajoin ennen sen alueen sulkeutumista.

 

Tapahtuma-alueen palvelut

Festivaalialueelta löytyy useita myyntipisteitä, joissa tarjoillaan sekä alkoholittomia että alkoholillisia virvokkeita.

Ruokavalikoima on tarjolla Ravintola Greenerissä, tapahtuma-alueen ulkopuolella. Myös Greeneri on anniskelualuetta, joten ravintolan edustalla sijaitsevalla terassilla voi nautiskella ruokia ja juomia kuunnellen festivaalialueen meininkiä. Festarialueelle ei saa tuoda omia ruokia tai juomia!

Koko festivaalialue on anniskelualuetta. Miedot alkoholituotteet anniskellaan tölkeistä, jotta vältämme turhan muovijätteen syntymistä. Alueella on useita kierrätyspisteitä, joten viedäänhän tölkit ja roskat niille osoitettuihin pisteisiin. Alueelta ei löydy vapaita vesipisteitä, mutta pullovettä myydään jokaisessa alueen myyntipisteessä. Muistathan juoda reilusti vettä.

Festivaalialueelle on tuotu myös runsaasti vessoja ja pisuaareja. Tehdään tarpeet vain vessoihin – ei puiston puskiin tai rakennusten nurkkiin.

Osa festivaalien esiintyjistä tuovat ovat tuotemyyntipisteensä alueelle, joten käyhän kurkkaamassa tuotemyyntipisteet tapahtuma-alueen teltasta.

Maksutavat

Festivaalialueen kaikissa myyntipisteissä maksutapana käy käteinen tai korttimaksu.

Suosittelemme erityisesti lähimaksua.

Tapahtuman turvallisuus

Pääprioriteettimme on järjestää turvallisia tapahtumia, joten yleisön, artistien ja

työntekijöiden terveys ja turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä. Muistetaanhan siis

noudattaa tapahtuma-alueella suositusten mukaisia toimintatapoja.

Jokaiselle tapahtuma-alueelle saapuvalle suoritetaan turvatarkastus sisäänkäynnin yhteydessä, tapahtuman järjestyksenvalvojien toimesta. Tapahtumien järjestelyt on hoidettu yhdessä viranomaisten kanssa.

Lippujen peruutukset

Ostettujen lippujen peruutukset hoituvat Lippu.fi:n kautta. Mikäli tapahtuma peruuntuu

koronatilanteen tai muun viranomaismääräyksen vuoksi, palautetaan ostetun lipun hinta asiakkaalle. Palautuksista löydät lisätietoa täältä: http://lippu.fi/palautus