SIJAINTI

Mikkeli: St. Michel Summerfest järjestetään Mikkelin torilla kaupungin keskustassa. Matkakeskukselta torille matkaa noin 300 metriä. Torille pääsee helposti kävelemällä mistä suunnasta tahansa.

AUKIOLOAJAT

Perjantaina 19.7.2019 klo 19.00-02.00

Lauantaina 20.7. 2019 klo 17.30-02.00

YHTEYSTIEDOT

Linda Mehtonen
Tuottaja

+358503451906
linda.mehtonen@sok.fi

ALUE JA FESTIVAALITELTTA

Tapahtuma-alue koostuu jättiteltasta jossa ovat esiintyjät, baari sekä ulkoterassi.

IKÄRAJAT

Festivaali on K-18

ALUEEN PALVELUT

 • Ensiapupiste
 • Anniskelualue
 • Ruokapaikka
 • Vessat
 • VIP-alue

Maksaminen

KÄTEISELLÄ SELVIÄT NOPEITEN, mutta korttikin käy! Lähin pankkiautomaatti löytyy Hallituskadulta aivan torin vierestä Kauppakeskus Stellan Sisäänkäynnin läheltä (kauppakeskus Stellassa sijaitsee alakerrassa myös toinen pankkiautomaatti).

SISÄÄNPÄÄSY

Sisäänpääsy Festivaalialueelle tapahtuu Maaherrankadun puolelta Marskin patsaan luota. Jos olet ostanut ennakkolipun, se vaihdetaan festarirannekkeeseen sisäänpääsyportin yhteydessä. Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn, joten varjelkaa niitä kunnolla ja tarkastakaa kiinnitys portilla! Festivaalialueelle pääsee ainoastaan rannekkeen kanssa. Järjestäjä ei vastaa kadonneista rannekkeista. Sisäänpääsyn yhteydessä turvatarkastus.

MAJOITUS

Mikkelin keskustassa on 2 hotellia; Original Sokos Hotel Vaakuna sekä Scandic, lisäksi Mikkelin ympäristöstä löytyy useita muita majoitusvaihtoehtoja.

Visulahden Camping ja mökit ovat myös saatavilla. Vapaiden paikkojen tiedustelu: 015 18281

LIPUT

Lippuja voi ostaa ennakkoon Lippu.fi osoitteesta, sekä kaikista heidän myyntipaikoistaan. Lippuja voi ostaa myös Mikkelin Sokos Hotel Vaakunan vastaanotosta, sekä Mikkelin Amarillosta. Lippuja voi ostaa myös portilta, meillä käy käteinen sekä kortit.

LÖYTÖTAVARAT

Säilytämme löytötavaroita viikon ajan, jonka jälkeen viemme ne poliisilaitokselle. Tavaroita voi kysyä tuntomerkkejä vastaan osoitteesta linda.mehtonen@sok.fi.

RUOKAILU

Festarialueella nälkäiset kävijät ruokkii Alpo The Foodtruck.

VIP- ALUE

Tapahtuma-alueelta löytyy oma VIP-alue, jossa on oma anniskelualue sekä WC:t. VIP-alueelle pääseminen vaatii VIP-lipun.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Alueelle on kiellettyä tuoda alkoholia. Tyhjien alkoholipullojen käyttäminen vesipulloina on myös kiellettyä toimintaa!

Kiellettyjä ovat myös:

 • Yli 0,5 litraiset juomapullot
 • Lasipullot, purkit
 • Ampuma- ja teräaseet
 • Räjähteet ja ilotulitteet
 • Laserosoittimet
 • Retkeilytuolit

Alueella on järjestyksenvalvonta, joka vastaa alueen turvallisuudesta.

KUVAAMINEN ALUEELLA

Kännyköillä kuvaaminen on sallittua. Järjestelmäkameroilla kuvaaminen on kielletty. Muistakaa käyttää Festivaalin virallista hästägiä #stmichelsummerfest sosiaalisen median puolella.

ANNISKELUALUE

Alueella sijaitsee oma anniskelualue, josta janoinen festivaalikävijä saa helpotusta!

KULKUYHTEYDET

Mikkelin matkakeskus sijaitsee 300 metrin päässä torilta. Mikkeliin ja Mikkelistä pois pääsee helposti junalla tai bussilla. Lähiliikenteen bussit kulkevat normaalisti hallitustorin pysäkeiltä.

SAAPUMINEN

Torille kannattaa tulla kävellen! Auton saa kätevästi parkkiin torin alle Toriparkkiin, joka on auki 24/7 (huom. maksullinen paikka). Käynti toriparkkiin osoitteesta Hallituskatu 1. Ympäri Mikkelin keskustaa on myös paikkoja jonne voi auton jättää, mikäli vapaita paikkoja löytyy.

KYSYMYKSET

Löytötavaroita voi kysellä osoitteesta linda.mehtonen@sok.fi. Jos mieleen tulee jotain muuta mitä haluat kysyä, niin rohkeasti vain yhteyttä sähköpostilla edellä mainittuun osoitteeseen!

TAKSIT

Taksitolppa sijaitsee aivan torin vieressä. Taksin voi tilata myös numerosta 0600 300 55

JATKOT

St. Michel Summerfestin viralliset jatkot järjestetään klo 01:30 eteenpäin Bar Vaakunassa, jonne on noin 200 metrin matka torilta!